Timemanagement en mentale fitheid

Timemanagement en mentale fitheid

Train je mentale fitheid. Efficiënt en effectief leren omgaan met je tijd! Praktijkgerichte training met direct resultaat. Open training in opleidingscentrum in Vleuten.

Lees meer

Creatief denken

Creatief Denken

Nieuwsgierig naar nieuwe manieren om het werk te doen? Wil je vraagstukken op een andere manier bekijken? Of meer gebruik maken van je creativiteit?

Lees meer

Snellezen

Snellezen

Leer in 1 dag 2 tot 3 keer sneller lezen, zonder dat dit ten koste gaat van je begrip van de tekst.

Lees meer

Breinwijs Spreken en Stemgebruik

Jezelf presenteren begint zodra je binnenkomt. Wil je enthousiast pitchen, een levendige presentatie houden, je luisteraars boeien? Volg deze eendaagse training!

Lees meer

Breinonderwijs voor docenten

Training voor docent, mentor, decaan, interne begeleider voor mbo, vo, po (groep 7/8). Te volgen als open training in Vleuten of in-company met docenten van de eigen school

Lees meer

Purple Monkey Leerladder

Workshop Plannen en herhalen

Korte maatwerk workshop voor docenten, mentoren en studiebegeleiders waarin we ingaan op hoe je scholieren kunt begeleiden bij het goed leren plannen

Lees meer

Mentorlesprogramma

Programma voor mentoren, rondom het aanleren van studievaardigheden, om in te zetten tijdens de mentorles op het mbo, vo en po groep 7/8.

Lees meer

Leer Leren

Eendaagse training voor de middelbare scholier (vmbo/mavo, havo, vwo) in de leeftijd van circa 12 t/m 16 jaar. Leer slimmer leren!

Lees meer

Purple Monkey Leerladder

Leer Leren maatwerk

Maatwerk training die wordt georganiseerd door de middelbare school ten behoeve van de eigen scholieren. Scholieren leren efficiënter leren in een training variërend van een blokuur tot 2 dagen.

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden