Tweedaags Breinonderwijs

Tweedaags Breinonderwijs

Dit is het paradepaardje van het Breinonderwijs. Met de onderdelen Mindmappen en Informatie structureren, Snellezen, Geheugenoptimalisatie, Werking van het brein, Informatiemanagement en Waarnemen.

Lees meer

Training Creatief Denken

Tweedaagse training Creatief Denken

Nieuwsgierig naar nieuwe manieren om het werk te doen? Wil je vraagstukken en problemen op een andere manier bekijken? Of vind je dat je niet voldoende gebruik maakt van je creativiteit?

Lees meer

Timemanagement

Tweedaagse training Time Management

Efficiënt en effectief leren omgaan met je tijd! Praktijkgerichte training met direct resultaat. Je kunt deze training als open training volgen in Vleuten en wij bieden de training ook in-company aan.

Lees meer

Stemtraining

Breinwijs Spreken en Stemgebruik

Jezelf presenteren begint zodra je binnenkomt. Wil je enthousiast pitchen, een levendige presentatie houden, je luisteraars boeien? Volg deze eendaagse training!

Lees meer

Leer Leren in 1 dag

Leer Leren in 1 dag

Eendaagse training voor de middelbare scholier (vmbo/mavo, havo, vwo) in de leeftijd van circa 12 t/m 16 jaar die nieuwe technieken wil gaan toepassen op het schoolwerk.

Lees meer

Mentorlesprogramma

Programma voor mentoren, rondom het aanleren van studievaardigheden, om in te zetten tijdens de mentorles op middelbare scholen en mbo.

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden