Leer Studeren voor eindexamen
Leer Studeren ter voorbereiding op je eindexamen en de studie die je daarna gaat volgen. Onderdelen van deze training zijn Mindmappen, Studietechnieken (met o.a. plannen) en Snellezen.
voorbereiden voor eindexamen of vervolgstudie

Deze vorm van ons Breinonderwijs is speciaal bedoeld voor jongeren vanaf circa 16-17 jaar. De training Leer Studeren is geschikt ter voorbereiding op je eindexamen van de middelbare school. Ook als beginnende student heb je veel baat bij deze training. Tijdens de eendaagse training leer je diverse studietechnieken. Je leert om je hersens zo goed mogelijk te gebruiken, effectievere aantekeningen te maken en samen te vatten in de vorm van mindmaps. Je leert informatie structureren, beter te onthouden, totaaloverzicht te houden in studiemateriaal, structuren en verbanden in studiestof beter te herkennen en een goede studie-omgeving te creëren. Daarnaast leer je effectiever met teksten om te gaan en je leessnelheid te verhogen, waarbij het begrip van de gelezen tekst blijft.

Het is de perfecte voorbereiding voor als je gaat studeren voor je eindexamens of tentamens. De training wordt zeer regelmatig bezocht door deelnemers met dyslexie. Ook zij gaan sneller lezen en effectiever studeren! De training wordt verzorgd in een kleine groep, maximaal 14 deelnemers. Dit geeft de trainer de gelegenheid om in de training in te gaan op jouw manier van leren en een dergelijk kleine groep geeft jou de mogelijkheid om vragen te stellen.

DUUR en locatie

Deze effectieve training wordt als open training verzorgd op een zaterdag (van 09.30-17.30 uur). De training vindt plaats in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten. Deze open trainingen worden verzorgd door John Cliteur (trainer en auteur van de boeken Leer Leren en Breinwijzer).

Kosten van deelname aan een open training

Leer Studeren € 195,- per persoon, vrijgesteld van btw, inclusief cursusmateriaal en koffie/thee/lunch

Deelnemers ontvangen o.a. een Purple Monkey Mindmap-blok, set Stabilo mindmapstiften, Stabilo markeerstift, oefenteksten en het boek Leer Leren als naslagwerk.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Studeren voor eindexamen en vervolgstudie

za 25 sep Leer Studeren voor eindexamen en vervolgstudie Inschrijven