Leer Studeren voor eindexamen
Leer Studeren ter voorbereiding op je eindexamen en de studie die je daarna gaat volgen. Onderdelen van deze training zijn Mindmappen, Studietechnieken (met o.a. plannen) en Snellezen.
voorbereiden voor eindexamen of vervolgstudie?

Deze vorm van Breinonderwijs is speciaal bedoeld voor jongeren vanaf circa 16-17 jaar. De training Leer Studeren is geschikt ter voorbereiding op het eindexamen van de middelbare school en voor beginnende studenten. Tijdens de eendaagse training leren de deelnemers hun hersens zo goed mogelijk te gebruiken,  effectievere aantekeningen te maken en samen te vatten in de vorm van mindmaps, informatie te structureren, beter te onthouden, totaaloverzicht te houden in studiemateriaal, structuren en verbanden in studiestof beter te herkennen en een goede studie-omgeving te creëren. Daarnaast leren zij effectiever met teksten om te gaan en hun leessnelheid te verhogen, waarbij het begrip van de gelezen tekst blijft. Het is de perfecte voorbereiding voor als je gaat studeren voor je eindexamen of tentamen. De training wordt zeer regelmatig bezocht door deelnemers met dyslexie. Ook zij gaan sneller lezen en effectiever studeren! Een groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers.

DUUR en locatie

Deze effectieve training wordt als open training verzorgd op een zaterdag (van 09.30-17.30 uur) en op een doordeweekse dag in de kerstvakantie. De training vindt plaats in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten.

Kosten van deelname aan een open training

Leer Studeren € 185,- per persoon, vrijgesteld van BTW, inclusief cursusmateriaal en koffie/thee/lunch

Deelnemers ontvangen o.a. een Purple Monkey Mindmap-blok, set Stabilo mindmapstiften, Stabilo markeerstift, oefenteksten en het boek Leer Leren als naslagwerk (auteur Purple Monkey trainer John Cliteur).

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Studeren voor eindexamen en vervolgstudie

za 28 sep Leer Studeren voor eindexamen en vervolgstudie Inschrijven