Leer Studeren ter voorbereiding op je eindexamen en voor (beginnende) studenten. Onderdelen van deze training zijn Mindmappen, Studietechnieken (met o.a. plannen, de Leerladder en Geheugenpijlers) en Snellezen.
voorbereiden voor eindexamen of vervolgstudie

De training Leer Studeren is speciaal bedoeld voor jongeren vanaf circa 16-17 jaar. De training is geschikt ter voorbereiding op je eindexamen van de middelbare school. Ook als beginnende student heb je veel baat bij de training. Tijdens deze eendaagse training leer je diverse studietechnieken. Je leert om je hersens zo goed mogelijk te gebruiken, effectievere aantekeningen te maken en samen te vatten in de vorm van mindmaps. Je leert informatie structureren, plannen, beter te onthouden, totaaloverzicht te houden in studiemateriaal, structuren en verbanden in studiestof beter te herkennen en een goede studie-omgeving te creëren. Daarnaast leer je hoe je effectiever met teksten kunt omgaan en je leessnelheid verhogen, waarbij het begrip van de gelezen tekst blijft.

Het is de perfecte voorbereiding voor als je gaat studeren voor je eindexamens of tentamens. Ook als je kampt met een studiebeperking als dyslexie of ADD, is de training een aanrader. De training wordt verzorgd in een kleine groep, maximaal 14 deelnemers. Dit geeft de trainer de gelegenheid om in de training in te gaan op jouw manier van leren en een dergelijk kleine groep geeft jou de ruimte om vragen te stellen.

Zie voor middelbare scholieren van circa 12-16 jaar de training Leer Leren.

DUUR en locatie

Deze effectieve training wordt als open training verzorgd op een zaterdag (van 09.30 tot circa 17.00 uur) en in schoolvakanties. De training vindt plaats in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten. John Cliteur is de trainer (naast trainer ook auteur van de boeken Leer Leren en Breinwijzer). In-company bij scholen, huiswerkinstituten of georganiseerd door particulieren, is deze training op elke gewenste dag en locatie mogelijk.

Kosten van deelname aan een open training

Leer Studeren € 245,- per persoon, vrijgesteld van btw, inclusief cursusmateriaal en koffie/thee/lunch.

Deelnemers ontvangen o.a. een Purple Monkey mindmapblok, set Stabilo mindmapstiften, Stabilo markeerstift en het boek Leer Leren als naslagwerk.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Studeren voor eindexamen en vervolgstudie

za 28 sep Leer Studeren voor eindexamen en vervolgstudie Inschrijven