Effectieve training geheel gericht op het verbeteren van studievaardigheden.

De training Leer Studeren met technieken voor effectiever en efficiënter studeren, wordt op hbo-scholen en universiteiten verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey Breinonderwijs en schrijver van de boeken Breinwijzer en Leer Leren.

Voor bijna iedereen geldt dat er winst te behalen valt door de werking van het brein te leren kennen en gebruik te maken van de inzichten die dat oplevert. Tijdens de training leer je effectiever studeren. Je leert hoe je overzicht kunt houden in studiestof, structuren en verbanden zichtbaar kunt maken en betere aantekeningen kunt maken. Ook leer je sneller lezen met meer begrip en hoe je beter kunt onthouden. De trainer gaat in op vragen als ‘wat is het beste moment om studiestof te herhalen tijdens het studeren’, ‘op welk moment van de dag leer je het beste’, ‘welke invloed heeft slaap op de studeerprestaties’ en ‘welke eisen moet je stellen aan de studeeromgeving’. Je leert hoe, waar en wanneer je het beste kunt studeren.

Deze training wordt op verzoek van universiteiten, hogescholen en studieverenigingen verzorgd op hun locatie. Deze instellingen bieden de training aan voor de eigen studenten. Purple Monkey vergemakkelijkt voor deze organisaties de inschrijfprocedure door studenten via deze pagina te laten inschrijven.

Na ontvangst van je inschrijving zenden we je eerst een automatische bevestiging vanuit de website en vervolgens een bevestigingsmail met o.a. de gegevens voor de betaling. (NB Mocht je na je inschrijving geen automatische reactie van onze website hebben ontvangen, check dan je spambox, in sommige gevallen komen onze mails daarin terecht).

Cursusmateriaal (o.a. het boek Leer Leren) ontvang je bij de start van de training.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Studeren – besloten training