Bedrijven / Overheid

Trainingen voor mensen werkzaam in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de gezondheidszorg en voor particulieren. In verschillende trainingen geven we onze deelnemers handvatten om zelfverzekerder, geconcentreerder, effectiever, efficiënter, creatiever, innovatiever en gemotiveerder te werk te gaan. Dit werpt zijn vruchten af in de werkomgeving en in de privésfeer.

Lees meer

Scholieren en studenten trainingen

Scholieren en studenten

Diverse trainingsmogelijkheden voor scholieren, scholieren samen met ouder(s), eindexamenkandidaten en studenten. Hoe kun je beter leren in minder tijd? Leer er alles over in een training Leer Leren, Leer Samen Leren (scholier met ouder) of Leer Studeren. Leren wordt daarna leuker en eenvoudiger.

Lees meer

Trainingen op scholen en universiteiten

Scholen en universiteiten

Op middelbare scholen bieden we aan de scholieren de maatwerktrainingen ‘Leer Leren’, ‘Leer Studeren’, ‘Leer Samen Leren’ of de workshop ‘Plannen en herhalen’. De training Leer Studeren bieden we ook voor groepen studenten van opleidingen mbo, hbo en universiteit. Verder hebben we trainingen gericht op docenten en andere professionals in het onderwijs. En modulaire programma’s voor mentoren om met hun leerlingen te doorlopen.

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden