Trainingen voor medewerkers van bedrijven en overheid. Stel de juiste prioriteiten, word creatiever, onthoud beter, studeer slimmer, leer snellezen, ga efficiënter met je tijd om, leer mindmappen, ontwikkel jezelf en gebruik je brein beter! In ons Breinonderwijs komen deze zaken aan de orde. Hieronder lees je onder andere de trainingsmogelijkheden die wij in een open variant aanbieden in het Purple Monkey Opleidingscentrum te Vleuten en in-company op elke gewenste locatie (fysiek en online). Daarnaast kun je, bij in-company trainingen, een eigen combinatie maken met onderdelen die de voorkeur genieten. Wij adviseren je daar graag bij!

Creatief Denken

Nieuwsgierig naar nieuwe manieren om het werk te doen? Wil je vraagstukken en problemen op een andere manier bekijken? Of vind je dat je niet voldoende gebruik maakt van je creativiteit?

Lees meer

Timemanagement en mentale fitheid

Timemanagement en mentale fitheid

Train je mentale fitheid. Efficiënt en effectief leren omgaan met je tijd! Praktijkgerichte training met direct resultaat. Open training in Vleuten en ook in-company een veel gevraagde training

Lees meer

Sneller lezen

Snellezen

Leer in 1 dag 2 tot 3 keer sneller lezen, zonder dat dit ten koste gaat van je begrip van de tekst.

Lees meer

Stemtraining

Breinwijs Spreken en Stemgebruik

Jezelf presenteren begint zodra je binnenkomt. Wil je enthousiast pitchen, een levendige presentatie houden, je luisteraars boeien? Volg deze eendaagse training!

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden