Snellezen
Eendaagse training met kennis over de werking van het brein, Waarnemen en Sneller en efficiënter lezen. Leren door gelijk veel te oefenen! Te volgen als open training in Vleuten of in-company op elke gewenste locatie. In-company is deze training, met een verkort programma, ook mogelijk in een workshop van 2 uur tot een dagdeel.

Deze eendaagse training staat in het teken van het snellezen! Nederlanders lezen gemiddeld 250 woorden per minuut. De wereldrecordhouder Snellezen, Sean Adam, is in staat om 3.850 woorden per minuut te lezen, met een volledig begrip van de tekst. Deze ongelooflijke leessnelheid is niet voor iedereen weggelegd. Maar met de juiste technieken gaat je snelheid wel omhoog! De meeste deelnemers aan onze trainingen verdubbelen hun leessnelheid al tijdens de training. Veel deelnemers zijn zelfs in staat om hun snelheid te verdrievoudigen. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van het begrip!

Onze relatief lage leessnelheid heeft een aantal oorzaken, die weggenomen kunnen worden door de juiste technieken te gebruiken. Je krijgt inzicht in diverse ‘snelheidsbegrenzers’. Daarnaast komt een aantal geavanceerde leestechnieken aan de orde. Verder krijg je concrete tips om de leessnelheid en het begrip van de tekst na afloop van de training nog verder op te voeren.

Je kunt niet leren autorijden door de gebruiksaanwijzing van een auto te lezen. Je leessnelheid gaat pas echt omhoog wanneer je oefent! Deze training staat daarom in het teken van het direct toepassen van de technieken in de praktijk.

Purple Monkey is gelicenseerd door het Alphalearning Institute, dat onder leiding staat van Sean Adam. In deze training Snellezen leer je sneller lezen door dezelfde technieken toe te passen die Sean Adam ook hanteert bij het lezen, met een verbluffend resultaat!

De open training wordt verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey. John is ruim 23 jaar trainer en verzorgt trainingen o.a. op het gebied van snellezen en mindmappen, creatief denken, timemanagement en mentale fitheid, geheugenoptimalisatie, leer leren en leer studeren.

duur en locatie open training

Deze open eendaagse training Snellezen wordt verzorgd in het Purple Monkey opleidingscentrum in Vleuten. De training duurt van 09.30 tot 17.00 uur.

Kosten van deelname aan een open training

Eendaagse training Snellezen € 525,- per persoon, vrijgesteld van btw en inclusief benodigd cursusmateriaal, koffie/thee/lunch. Het cursusmateriaal bestaat uit Purple Monkey notitieboekje en pen, gebruik van oefenleesteksten, Stabilo markeerstift, Safety Magic Cutter en het boek Breinwijzer van auteur John Cliteur.

Deze training wordt ook in-company verzorgd, zowel als klassikale training als online.

 

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Snellezen

do 26 sep Snellezen Inschrijven