Structureer op eenvoudige wijze alle informatie door het volgen van een eendaagse training Mindmappen.

Als ambtelijk secretaris is het zaak alle informatiestromen inzichtelijk te hebben. Voor jezelf en voor de OR-leden. Mindmappen is daar een handig hulpmiddel voor. Een manier van werken om alle onderwerpen en acties te ordenen. Het helpt ook om complexe informatie, zoals adviesaanvragen, te structureren. Mindmappen is een techniek om delen van de hersenen te gebruiken die men normaliter niet gebruikt. Hierdoor leer je sneller (informatie wordt sneller opgenomen) en kun je beter onthouden.

In deze eendaagse training leer je niet alleen de techniek van het mindmappen, maar aansluitend gaan we aan de slag met het toepassen van de techniek in je dagelijkse OR werk. Dit kan door een unieke samenwerking tussen John Cliteur van Purple Monkey Breinonderwijs en Anne Marie Ververs. Anne Marie is al ruim 20 jaar ambtelijk secretaris/trainer van ondernemingsraden. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om, als spin in het web, het overzicht te bewaren. John is een autoriteit op het gebied van het Breinonderwijs. Hij verzorgt al ruim 20 jaar succesvol o.a. mindmap trainingen en publiceerde een tweetal boeken. John en Anne Marie bundelen hun theoretische en praktische kennis en helpen jou je werk makkelijker te maken!

duur en locatie

Deze eendaagse training wordt als open training verzorgd in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten. Als er geen datum gepland staat, maak dan je interesse aan ons kenbaar en we plannen een training in!

Kosten van deelname aan een open training

Eendaagse training Mindmappen voor de (ambtelijk) secretaris € 525,- (vrijgesteld van BTW) inclusief het boek Breinwijzer als naslagwerk, een set Stabilo mindmapstiften en Purple Monkey mindmapblok

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Mindmappen voor de ambtelijk secretaris