Eendaagse training die geheel in het teken staat van het structureren van informatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek Mindmappen! Te volgen als open training in Vleuten of in-company op elke gewenste locatie. In-company is deze training, met een verkort programma, ook mogelijk in een workshop van 2 uur tot een dagdeel.

In deze eendaagse training zul je, gebruikmakend van de techniek Mindmappen, leren hoe je handig grote hoeveelheden informatie structureert. Daarnaast krijg je handvatten om krachtige aantekeningen te maken. Mindmappen is een techniek om delen van de hersenen te gebruiken die je bij traditionele aantekeningen niet gebruikt. Hierdoor leer je sneller (informatie wordt sneller opgenomen) en beter onthouden. De techniek van het Mindmappen sluit zeer nauw aan bij de wijze waarop onze hersenen werken.

De techniek stelt je in staat om bij besprekingen slimme, overzichtelijke aantekeningen te maken en om complexe informatie te structureren. Verder is Mindmappen handig voor uittreksels, om gedachten te ordenen, projecten en presentaties voor te bereiden en je creativiteit te vergroten.

In deze training leer je wat de ‘regels’ zijn voor het juist gebruiken van de mindmaptechniek (zie voorbeeld), herken je de voordelen ten opzichte van traditionele aantekeningen, komen de verschillende toepassingsmogelijkheden aan de orde, leer je informatie structureren en maak je uiteraard diverse mindmaps.

duur en locatie

Deze open eendaagse training wordt verzorgd in het Purple Monkey opleidingscentrum in Vleuten. De training duurt van 09.30 tot 17.00 uur.

Kosten van deelname aan een open training

Eendaagse training Mindmappen en informatie structureren € 525,- (vrijgesteld van btw en inclusief benodigd cursusmateriaal. Dit materiaal bevat het boek Breinwijzer als naslagwerk, een set Stabilo mindmapstiften en Purple Monkey mindmapblok

OOK ONLINE MOGELIJK

Niet elke training is geschikt om online te volgen. Deze training wel! Volg de training samen met je team of afdeling. Vraag hier een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Mindmappen en informatie structureren

ma 9 sep Mindmappen en informatie structureren Inschrijven