Heb je als middelbare school interesse om de training Leer Leren, de training Leer Studeren (eindexamenklassen), de training Leer Samen Leren (scholieren en ouders) of de workshop Plannen aan te bieden aan je leerlingen, neem dan contact met ons op zodat we je een vrijblijvende offerte kunnen zenden. Bij opleidingen mbo, hbo en universitair kunnen we de training Leer Studeren voor de studenten verzorgen. Neem ook hiervoor via het offerte-aanvraagformulier of telefonisch contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten.

Voor docenten, mentoren, remedial teachers etc. van een school of universiteit hebben wij de maatwerktraining Breinonderwijs voor het Onderwijsbrein. In de training maak je kennis met de Leerladder en Geheugenpijlers en leer je zelf technieken toepassen als Mindmappen, Snellezen en Studievaardigheden. Tevens leer je hoe je dit overdraagt aan je leerlingen of studenten. Aansluitend aan deze training bieden wij een modulair programma voor de mentorlessen.

Mentorlesprogramma

Programma voor mentoren, rondom het aanleren van studievaardigheden, om in te zetten tijdens de mentorles op middelbare scholen en mbo.

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden