Heb je als middelbare school interesse om de training Leer Leren, de training Leer Studeren (eindexamenklassen), de training Leer Samen Leren (scholieren en ouders) of de workshop Plannen en herhalen aan te bieden aan je leerlingen, neem dan contact met ons op zodat we je een vrijblijvende offerte kunnen zenden. Bij opleidingen mbo, hbo en universitair kunnen we de training Leer Studeren voor de studenten verzorgen. Neem ook hiervoor via het offerte-aanvraagformulier of telefonisch contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten.

Voor docenten, mentoren, remedial teachers etc. verzorgen wij de training Breinonderwijs voor docenten. In de training maak je kennis met de Leerladder en Geheugenpijlers en leer je zelf technieken toepassen als Mindmappen en informatie structureren, Efficiënter lezen en Studievaardigheden. Tevens leer je hoe je dit overdraagt aan je leerlingen of studenten. Bij de maatwerkvariant bieden we aansluitend aan deze training een modulair programma voor de mentorlessen.

Maak je als school gebruik van de Purple Monkey Agenda & Studeerplanner? Wellicht is dan de korte workshop Plannen en herhalen interessant voor de docenten/mentoren. De workshop wordt op scholen verzorgd, veelal in de openingsweek na de zomervakantie.

Breinonderwijs voor docenten

Training voor docent, mentor, decaan, interne begeleider voor mbo, vo, po (groep 7/8). Te volgen als open training in Vleuten of in-company met docenten van de eigen school

Lees meer

Purple Monkey Leerladder

Workshop Plannen en herhalen

Korte maatwerk workshop voor docenten, mentoren en studiebegeleiders waarin we ingaan op hoe je scholieren kunt begeleiden bij het goed leren plannen

Lees meer

Mentorlesprogramma

Programma voor mentoren, rondom het aanleren van studievaardigheden, om in te zetten tijdens de mentorles op het mbo, vo en po groep 7/8.

Lees meer

Purple Monkey Leerladder

Leer Leren maatwerk

Maatwerk training die wordt georganiseerd door de middelbare school ten behoeve van de eigen scholieren. Scholieren leren efficiënter leren in een training variërend van een blokuur tot 2 dagen.

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden