Leer Leren in 1 dag
Je leert enorm veel op school, maar doorgaans niet hoe je het beste kunt leren. Purple Monkey heeft een training samengesteld, waarin middelbare scholieren dat wel leren.
Leren leren

In deze training leren scholieren in één dag hoe je beter kunt leren in minder tijd. De trainer gaat in op het onderdeel Studietechnieken. Dit is o.a. plannen en je houden aan de planning, wat zijn de beste momenten voor herhalen, wat is een goede studeeromgeving etc. Verder komt Mindmappen aan de orde. Dit is een krachtige en creatieve manier om aantekeningen en samenvattingen te maken en informatie te structureren. En we leren je sneller en met name efficiënter lezen met meer begrip.

Na deze dag zul je merken dat leren leuk kan zijn en dat je op een ontspannen wijze beter en sneller kan leren door de hersens anders te benutten. De training ‘Leer Leren in 1 dag’ is bedoeld voor alle middelbare scholieren (vmbo/mavo, havo, vwo) die nieuwe leertechnieken willen gaan toepassen op hun schoolwerk. De training wordt door ons al ruim 18 jaar verzorgd en is gevolgd door zowel briljante leerlingen, gemiddelde leerlingen als leerlingen met studiebeperkingen zoals dyslexie of ADD. In de praktijk is gebleken dat al deze leerlingen baat hebben bij het volgen van de training. Een groep bestaat uit maximaal 14 scholieren.

DUUR EN LOCATIE

De open training duurt een zaterdag (van 09.32 tot 17.03 uur) en wordt 2 keer per jaar georganiseerd in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten. Ook wordt de training in schoolvakanties verzorgd op de vestiging van ‘KNAP! Leren & Meer‘ in Vleuten. Via de volgende link naar KNAP! zie je alle data waarop de training bij hen plaatsvindt.

Kosten van deelname aan een open training

Leer Leren € 245,- per persoon, vrijgesteld van BTW, inclusief cursusmateriaal en koffie/thee/lunch.

Deelnemers ontvangen o.a. het boek Leer Leren als naslagwerk (auteur Purple Monkey trainer John Cliteur), Purple Monkey Mindmap-blok, set Stabilo mindmapstiften, Stabilo markeerstift en jongleerballen.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Leren in 1 dag

za 21 sep Leer Leren in 1 dag Inschrijven
za 18 jan Leer Leren in 1 dag Inschrijven