Leer Leren in 1 dag
Je leert enorm veel op school, maar doorgaans niet hoe je het beste kunt studeren. Purple Monkey heeft een training ontwikkeld, waarin middelbare scholieren dat wel leren.
LEER leren

In deze training leren middelbare scholieren (ca. 12 t/m 16 jaar) in één dag hoe je beter kunt leren in minder tijd. De training gaat in op het onderdeel Studietechnieken. Dit is o.a. plannen en je houden aan de planning (zie ook onze Agenda & Studeerplanner), wat de beste momenten zijn voor herhalen en wat een goede studeeromgeving is. Ook komt Mindmappen ruim aan de orde. Dit is een krachtige en creatieve manier om aantekeningen en samenvattingen te maken en informatie slim te structureren. En de trainer gaat in op hoe je sneller en met name efficiënter kunt lezen met meer begrip.

Na deze dag zal je merken dat studeren leuk kan zijn en dat je op een ontspannen wijze beter en sneller kan studeren door de hersens anders te benutten. De training is bedoeld voor alle middelbare scholieren (vmbo/mavo, havo, vwo) die nieuwe leertechnieken willen gaan toepassen op hun schoolwerk. De training is ontwikkeld door onze trainer John Cliteur en wordt al ruim 20 jaar verzorgd. Deelnemers zijn zowel briljante leerlingen, gemiddelde leerlingen als leerlingen met studiebeperkingen, zoals dyslexie of ADD. In de praktijk is gebleken dat al deze leerlingen baat hebben bij het volgen van de training. Een groep bestaat uit maximaal 14 scholieren.

Zie voor middelbare scholieren vanaf circa 16-17 jaar de training Leer Studeren voor eindexamen en vervolgstudie.

DUUR EN LOCATIE

De open training duurt een zaterdag (van 09.32 tot 17.03 uur) en wordt verzorgd in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten. Ook wordt de training regelmatig in schoolvakanties aangeboden. In-company bij scholen, huiswerkinstituten of georganiseerd door particulieren, is deze training op elke gewenste dag en locatie mogelijk.

Kosten van deelname aan een open training

Leer Leren € 245,- per persoon, vrijgesteld van btw, inclusief cursusmateriaal en koffie/thee/lunch.

Deelnemers ontvangen o.a. het boek Leer Leren als naslagwerk (auteur Purple Monkey trainer John Cliteur), Purple Monkey mindmapblok, set Stabilo mindmapstiften, Stabilo markeerstift en jongleerballen.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Leren in 1 dag

za 8 jan Leer Leren in 1 dag Inschrijven