Leer Leren in 1 dag
Je leert enorm veel op school, maar doorgaans niet hoe je het beste kunt studeren. Purple Monkey heeft een training ontwikkeld, waarin middelbare scholieren dat wel leren.
LEER leren

In deze training leren middelbare scholieren in één dag hoe je beter kunt leren in minder tijd. De trainer gaat in op het onderdeel Studietechnieken. Dit is o.a. plannen en je houden aan de planning (zie ook onze Agenda & Studeerplanner), wat zijn de beste momenten voor herhalen, wat is een goede studeeromgeving etc. Ook komt Mindmappen aan de orde. Dit is een krachtige en creatieve manier om aantekeningen en samenvattingen te maken en informatie te structureren. En we leren je sneller en met name efficiënter lezen met meer begrip.

Na deze dag zul je merken dat studeren leuk kan zijn en dat je op een ontspannen wijze beter en sneller kan studeren door de hersens anders te benutten. De training  is bedoeld voor alle middelbare scholieren (vmbo/mavo, havo, vwo) die nieuwe leertechnieken willen gaan toepassen op hun schoolwerk. De training is ontwikkeld door onze trainer John Cliteur en wordt al ruim 20 jaar verzorgd. Deelnemers zijn zowel briljante leerlingen, gemiddelde leerlingen als leerlingen met studiebeperkingen zoals dyslexie of ADD. In de praktijk is gebleken dat al deze leerlingen baat hebben bij het volgen van de training. Een groep bestaat uit maximaal 14 scholieren (ivm de maatregelen rondom corona zijn de groepen nu maximaal 8 personen groot)..

 

DUUR EN LOCATIE

De open training duurt een zaterdag (van 09.32 tot 17.03 uur) en wordt 2 keer per jaar georganiseerd in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten. Ook wordt de training in schoolvakanties verzorgd op de vestiging van ‘KNAP! Leren & Meer‘ in Vleuten. De eerstvolgende is bij KNAP gepland op 8 mei 2021. Via de volgende link naar KNAP! kun je hiervoor rechtstreeks bij hen inschrijven.

 

Kosten van deelname aan een open training

Leer Leren € 245,- per persoon, vrijgesteld van btw, inclusief cursusmateriaal en koffie/thee/lunch.

Deelnemers ontvangen o.a. het boek Leer Leren als naslagwerk (auteur Purple Monkey trainer John Cliteur), Purple Monkey Mindmap-blok, set Stabilo mindmapstiften, Stabilo markeerstift en jongleerballen.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Leren in 1 dag

za 18 sep Leer Leren in 1 dag Inschrijven