Breinonderwijs voor het onderwijsbrein
Door scholieren en studenten te leren hoe ze het beste kunnen leren, wordt studeren leuker. Ze hoeven minder tijd aan het huiswerk te besteden en halen toch betere cijfers.

Speciaal voor docenten en andere professionals in het onderwijs hebben we de training Breinonderwijs voor het Onderwijsbrein ontwikkeld. Deze driedaagse training verzorgen wij in-company op scholen en universiteiten. Je leert diverse technieken en krijgt handvatten om je eigen manier van lesgeven te optimaliseren. Je boodschap wordt krachtiger en je leert hoe je scholieren en studenten kunt begeleiden bij het slimmer studeren.

De training staat in het teken van het zelf goed doorgronden van de studietechnieken en de overdracht daarvan aan scholieren en studenten. De door Purple Monkey ontwikkelde concepten ‘Leerladder’ en ‘Geheugenpijlers’ komen uitgebreid aan de orde. Tevens leer je alles over het maken van krachtige aantekeningen in de vorm van een mindmap, het structureren van informatie, plannen en over effectiever en efficiënter lezen. Aan het eind van de training heb je een duidelijk inzicht in de manier waarop het brein het beste leert. Je eigen lessen worden hierdoor krachtiger en je snapt wat de do’s en don’ts zijn bij het leren. Je kunt scholieren en studenten beter coachen op dit gebied.

Aansluitend aan deze opleiding hebben we een mentorprogramma ontwikkeld dat in de mentorles kan worden aangeboden.

Ligt het niet in de mogelijkheden om op je school of universiteit de training Breinonderwijs voor het Onderwijsbrein te organiseren ? En wil je individueel deelnemen aan een training? Dan adviseren we de training Breinonderwijs met Mindmappen en Snellezen. Die training is niet specifiek gericht op de docent, maar biedt wel de technieken die je als docent in de klas kunt toepassen. Ook de trainingen Breinwijs Spreken en Stemgebruik en Objectief waarnemen en Breinwijs Tekenen zijn zeer geschikt voor docenten.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Breinonderwijs voor het onderwijsbrein: Leer anderen Leren