Over ons

Purple Monkey is een trainingsorganisatie gericht op persoonlijke vaardigheidstrainingen. Trainingen voor efficiënter werken en studeren. De organisatie is opgericht in het jaar 2000 door directielid/trainer/auteur John Cliteur. Naast John beschikken we over een drietal ervaren trainers voor de zakelijke trainingen en een tiental trainers die gelicenseerd zijn voor de trainingen ‘Leer Leren’, ‘Leer Samen Leren’ en ‘Leer Studeren’. Voorts zijn op een groot aantal PO- en VO-scholen groepsleerkrachten en mentoren door ons opgeleid en gecertificeerd om het Purple Monkey Mentorlesprogramma te verzorgen.

De trainers voor de zakelijke markt hebben hun opleiding onder andere gevolgd bij Tony Buzan, Sean Adam, Edward de Bono en Stephen Covey.

Renée Koppenberg is het aanspreekpunt voor inhoudelijke informatie over zowel de open trainingen als de in-company trainingen. Meike de Wit is het contact voor vragen over facturen etc.

Cedeo-erkenning

Purple Monkey Breinonderwijs heeft op 8 augustus 2022 wederom een Cedeo-erkenning ontvangen voor de komende 2 jaar. Een erkenning van het onafhankelijke Cedeo verkrijg je als instituut als bij het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek tenminste 80% van de benaderde referenten aangeeft ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn. Bij zowel de maatwerktrainingen als de open trainingen behaalde Purple Monkey 100%!!!!! De Cedeo-erkenning stelt ons in staat om deel te nemen aan Europese aanbestedingstrajecten van de overheid.

Onze zusterorganisatie Purple Monkey Publishing BV geeft jaarlijks de Purple Monkey Agenda & Studeerplanner uit. Deze uitgeverij is ook de uitgever van de boeken ‘Leer Leren’ en ‘Breinwijzer’ die door onze trainer John Cliteur zijn geschreven..

NAAM?

Purple Monkey dankt haar naam aan de Purple Monkey visualisatietechniek. Tegenwoordig bewijst ook wetenschappelijk onderzoek dat visualiseren een enorme impact kan hebben op ons geestelijk welbevinden en ons functioneren. Door deze techniek toe te passen kom je helemaal tot rust (voor de kenners: je komt in het Theta stadium). Visualiseren is een krachtig tool dat onder meer door sporters gebruikt wordt om hun prestaties te verbeteren. Er zijn zelfs mensen die zeggen dat je “gezien” moet hebben dat je wint, voordat je kunt winnen.

De Purple Monkey Visualisatie techniek maakt gebruik van de enorme kracht van het visualiseren. Zonder ‘zweverig’ te worden leren de deelnemers in dit optionele onderdeel van het Breinonderwijs hoe zij de Purple Monkey Visualisatie techniek kunnen gebruiken om binnen 50 seconden geheel te ontspannen en (meetbaar) slimmer te worden.

CRKBO-registratie

Purple Monkey is ingeschreven in het Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn wij in staat om BTW-vrij te leveren.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden