overige activiteiten

Naast trainingen bieden wij ook begeleidingstrajecten voor organisaties, een spreker voor congressen, lezingen op ouderavonden bij middelbare scholen en de verhuur van een centraal gelegen vergaderlocatie.

Begeleidingstrajecten

In een in-company omgeving begeleiden wij organisaties en teams bij het oplossen van hun eigen concrete vraagstukken. We bundelen de denkkracht en de creativiteit van de deelnemers en bekijken de vraagstukken op een slimme manier van alle kanten.

Lezingen op ouderavonden

Tijdens een ouderavond voor ouders van middelbare scholieren kunnen wij een lezing verzorgen. De lezing is ook geschikt om ouders te informeren als de leerlingen in de mentorlessen het programma van Purple Monkey volgen. De lezing bevat een introductie over de werking van de hersenen. Ons brein is het belangrijkste gereedschap dat we hebben. Jammer genoeg wordt het geleverd zonder fatsoenlijke gebruiksaanwijzing. Voor bijna iedereen geldt dat er winst te behalen valt door de werking van het brein te leren kennen en gebruik te maken van de inzichten die dat oplevert. In de lezing vertalen we inzichten over de werking van het brein naar de praktijk van het opnemen van kennis. Er wordt een tipje van de sluier opgelicht over hoe scholieren slim en effectief kunnen leren en hoe je als ouder je kind kunt begeleiden bij het slimmer studeren. Hierbij komen de door Purple Monkey ontwikkelde concepten Leerladder en Geheugenpijlers aan de orde.

Spreker op congressen

Onze trainer John Cliteur is een boeiende spreker. Hij weet de aandacht vast te houden en door zijn brede kennis is hij een zeer gewaardeerde spreker op congressen van uiteenlopende aard. Hij spreekt bijvoorbeeld regelmatig op medische congressen, congressen op het gebied van dyslexie, bij de landmacht, voor docenten en op zakelijke (netwerk)bijeenkomsten. John is getraind door de internationale specialisten op de diverse vakgebieden van het Breinonderwijs, zoals Sean Adam, Tony Buzan, Edward de Bono en Steven Covey. John Cliteur is MBA (University of Bradford) en gelicenseerd trainer van het Alphalearning Institute, dat onder leiding staat van de wereldrecordhouder snellezen, Sean Adam.

Vergaderlocatie

Het opleidingscentrum van Purple Monkey staat in het centrum van Vleuten (nabij Utrecht). De ruime trainingsruimte en aangrenzende lunchruimte, zijn ook te huur voor vergaderingen en trainingen. De ruimte is voorzien van beamer, flipover, projectieschermen, airconditioning/verwarming, pantry en buiten terras. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Je huurt de ruimte exclusief (er zijn op hetzelfde moment geen andere gebruikers). Huur is mogelijk per dagdeel en daarnaast bieden we diverse arrangementen zoals koffie/thee/water/koekjes en lunch. Klik hier voor een overzicht van de kosten.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden op bovenstaande gebieden.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden