Studenten
Effectieve training van 2 dagdelen geheel gericht op het verbeteren van studievaardigheden.

De training Leer Studeren wordt verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey Breinonderwijs en schrijver van de boeken Breinwijzer en Leer Leren. Voor bijna iedereen geldt dat er winst te behalen valt door de werking van het brein te leren kennen en gebruik te maken van de inzichten die dat oplevert. Tijdens de training leer je effectiever studeren. Je leert hoe je overzicht kunt houden in studiestof, structuren en verbanden zichtbaar kunt maken, betere aantekeningen kunt maken, sneller kunt lezen met meer begrip en hoe je beter kunt onthouden. De trainer gaat in op vragen als ‘wat is het beste moment om studiestof te herhalen tijdens het studeren’, ‘op welk moment van de dag leer je het beste’, ‘welke invloed heeft slaap op de studeerprestaties’ en ‘welke eisen moet je stellen aan de studeeromgeving’. Je leert hoe, waar en wanneer je het beste kunt studeren.

Deze training wordt op verzoek van universiteiten, hoge scholen en studieverenigingen verzorgd op hun locatie. Zij bieden de training aan voor de eigen studenten. Purple Monkey vergemakkelijkt voor hen de inschrijfprocedure door studenten via deze pagina te laten inschrijven.

Op 20 en 27 september 2019 zal de training worden verzorgd bij de Universiteit Leiden. De training bestaat uit 2 middagen van 13.30 tot 17.30 uur. De kosten van de training bedragen € 25,- per deelnemer. Inbegrepen in dit bedrag is een set Stabilo minmdapstiften en A3-papier.

Na ontvangst van je inschrijving zenden we je een bevestigingsmail met o.a. de gegevens voor de betaling. (NB Mocht je na je inschrijving geen automatische reactie van onze website hebben ontvangen, check dan je spambox, in sommige gevallen komen onze mails daarin terecht).

Cursusmateriaal ontvang je bij de start van de training.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Leer Studeren – besloten training

vr 20 sep Leer Studeren Universiteit Leiden (dag 2 op 27 sep) Inschrijven