Snellezen
Eendaagse training met kennis over de werking van het brein, Waarnemen en Sneller en efficiënter lezen. Leren door gelijk veel te oefenen! Te volgen als open training in Vleuten of in-company op elke gewenste locatie. In-company is deze training, met een verkort programma, ook mogelijk in een workshop van 2 uur tot een dagdeel.

In deze training gaan deelnemers sneller lezen! Nederlanders lezen gemiddeld 250 woorden per minuut. De wereldrecordhouder Snellezen, Sean Adam, is in staat om 3.850 woorden per minuut te lezen, met een volledig begrip van de tekst. Deze ongelooflijke leessnelheid is niet voor iedereen weggelegd. Maar met de juiste technieken gaat je leessnelheid wel omhoog! De meeste deelnemers aan onze trainingen kunnen hun leessnelheid al tijdens de training verdubbelen. Veel deelnemers zijn zelfs in staat om hun snelheid te verdrievoudigen. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van het begrip!

Onze relatief lage leessnelheid heeft een aantal oorzaken, die weggenomen kunnen worden door de juiste technieken te gebruiken. De deelnemers krijgen inzicht in diverse ‘snelheidsbegrenzers’. Daarnaast komt een aantal geavanceerde leestechnieken aan de orde. Verder krijgen de deelnemers concrete tips om de leessnelheid en het begrip van de tekst na afloop van de training nog verder op te voeren.

Purple Monkey is gelicenseerd door het Alphalearning Institute, dat onder leiding staat van Sean Adam. In deze training leer je sneller lezen door dezelfde technieken toe te passen die Sean Adam ook hanteert bij het lezen, met een verbluffend resultaat!

duur en locatie

Deze open eendaagse training wordt verzorgd in het Purple Monkey opleidingscentrum in Vleuten. De training duurt van 09.30 tot 17.00 uur.

Kosten van deelname aan een open training

Eendaagse training Snellezen € 495,- per persoon (vrijgesteld van btw en inclusief cursusmateriaal/ koffie/thee/lunch). Het cursusmateriaal bestaat uit Purple Monkey blok en pen, diverse oefenleesteksten, Stabilo markeerstift, Safety Magic Cutter en het boek Breinwijzer van auteur John Cliteur.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Eendaagse training Snellezen

ma 26 sep Eendaagse training Snellezen Inschrijven