Planagenda en schoolagenda ineen

Plannen is het op één na moeilijkste bij het studeren. Het aller moeilijkste is je te houden aan je planning. Deze Agenda & Studeerplanner helpt je om deze moeilijke taken te vereenvoudigen. Schoolagenda en tevens planagenda / werkboek voor scholieren en studenten.

Hoe kun je de agenda en planner het beste gebruiken? Klik hier voor de Purple Monkey Agenda & Studeerplanner instructievideo.

De planagenda komt medio juni beschikbaar voor studiejaar 2024-2025. Op 2 pagina’s staan naast elkaar alle 7 dagen van de week. Het bovenste gedeelte van de dag is een gewone schoolagenda. Hier noteer je het huiswerk en toetsen etc. Eronder telkens een deel voor de planning. Deze Purple Monkey planagenda is er in 2 maten; de standaardeditie is 27 cm breed bij 17,5 cm hoog, de A4-editie is 29,7 breed en 21 cm hoog. In de A4-editie heb je meer schrijfruimte op de weekdagen, ten opzichte van de standaardeditie. De schoolagenda start in augustus 2024 en loopt door tot en met juli 2025. In de agenda wordt in 3 korte stappen uitgelegd hoe je hem het beste kunt gebruiken. De agenda bevat voorts een jaaroverzicht, studeertips, lesroosters en toetsweekplanners. Als aanvulling op de planagenda zijn onderaan deze pagina extra toetsweekplanners en lesroosters te downloaden.

Purple Monkey planagenda 2024-2025 standaardeditie inkijkexemplaar

Purple Monkey planagenda 2024-2025 A4-editie inkijkexemplaar

Bestellen

Losse exemplaren van de Agenda en Studeerplanner kunnen worden besteld in onze webshop (tot maximaal 10 exemplaren). En via elke boekwinkel in Nederland en Vlaanderen. Het isbn van de standaardeditie 2024-2025 is 9789083329802 en van de A4-editie 9789083329819. Interesse vanuit een school of huiswerkinstituut? Vanaf 10 exemplaren bieden we een aantrekkelijke staffelkorting (bestel dan niet via onze webshop, maar via mail). Ook kun je als school de agenda personaliseren en voorzien van een eigen omslag of bijvoorbeeld schoolspecifieke pagina’s (mogelijk voor bestellingen tot 8 april 2024).

Informatie

Neem voor meer informatie over de prijzen, bestellingen van 10 of meer, kosteloos zichtexemplaar etc. contact met ons op via mail (info@purplemonkey.nl) of telefoon 030-2963959. Ook als je bijvoorbeeld je leerlingen in groep 7 en 8 alvast wilt laten kennismaken met de agenda. Vaak hebben we in het voorjaar nog wat exemplaren over van het lopende schooljaar. We zenden je dan graag voor de hele klas exemplaren toe.

Extra toetsweekplanner en lesrooster

Heb je een (extra) weekplanner nodig voor bijvoorbeeld een toetsweek of examen of een (extra) lesrooster? Je kunt de planner hier downloaden.

Toetsweek of examenweekplanner

Lesrooster Agenda en Studeerplanner Purple Monkey

Markeringsstickers

Bij het gebruik van de agenda raden we markeringsstickers aan. Deze zijn o.a. te koop bij Action, Hema, Bol.com, Bruna, Ako, Flying Tiger en Sostrene Grene. De sticker wordt o.a. ‘sticky notes’, ‘bladwijzerstickers’, ‘post-it notes’ en ‘indextabs’ genoemd.

agenda in gebruik bij basisschool

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden