Plannen is het op één na moeilijkste bij het studeren. Het aller moeilijkste is je te houden aan je planning. Deze Agenda & Studeerplanner helpt je om deze moeilijke taken te vereenvoudigen. Schoolagenda en planagenda voor scholieren en studenten.

Klik hier voor het inkijkexemplaar 2020-2021 om wat voorbeeldpagina’s te bekijken.

Hoe kun je de agenda en planner het beste gebruiken? Klik hier voor een instructievideo op YouTube.

De agenda komt medio juni beschikbaar voor het schooljaar 2020-2021. Op 2 pagina’s staan naast elkaar alle 7 dagen van de week. Het bovenste gedeelte van de dag is een gewone schoolagenda. Eronder telkens een deel voor de planning. De zaterdag en zondag hebben net zoveel ruimte gekregen als de doordeweekse dagen. Ook dan moet er immers vaak huiswerk worden gemaakt. Er is een extra kolom voor notities. De schoolagenda heeft een breed formaat (27,3 cm breed bij 17,5 cm hoog). De agenda start in week 32. In de agenda wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je hem het beste kan gebruiken. De agenda bevat verder een jaaroverzicht, studeertips, lesroosters en toetsweekplanners. Als aanvulling op de agenda zijn onderaan deze pagina extra toetsweekplanners en lesroosters te downloaden.

Bestellen

Losse exemplaren van de Agenda en Studeerplanner kunnen vanaf 1 mei 2020 worden besteld in onze webshop. Het is vanaf medio juni mogelijk om te bestellen via de boekwinkel. Het isbn van de editie 2020-2021 is 9789081920353. Interesse vanuit een school of huiswerkinstituut? Vanaf 10 exemplaren bieden we een staffelkorting. Ook kun je als school de agenda voorzien van een eigen omslag of schoolspecifieke pagina’s.

Informatie

Neem voor meer informatie over de prijzen, levering etc. contact met ons op via mail (info@purplemonkey.nl) of telefoon 030-2963959. Ook als we je kunnen voorzien van flyers om scholieren en studenten op de agenda en studieplanner te kunnen attenderen.

Extra toetsweekplanner en lesrooster

Heb je een (extra) weekplanner nodig voor bijvoorbeeld een toetsweek of examen of een (extra) lesrooster? Je kunt ze hier downloaden.

Toetsweek of examenweekplanner

Lesrooster Agenda en Studeerplanner Purple Monkey

Markeringsstickers

Bij het gebruik van de agenda raden we markeringsstickers aan. Deze zijn o.a. te koop bij Action, Hema, Bol.com, Bruna, Ako, Flying Tiger en Sostrene Grene. Ze worden o.a. ook ‘sticky notes’, ‘bladwijzerstickers’, ‘post-it notes’ en ‘indextabs’ genoemd.

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden