Planagenda

Plannen is het op één na moeilijkste bij het studeren. Het aller moeilijkste is je te houden aan je planning. Deze Agenda & Studeerplanner helpt je om deze moeilijke taken te vereenvoudigen. Schoolagenda en planagenda voor scholieren en studenten.

Klik hier voor een inkijkexemplaar zodat je enkele voorbeeldpagina’s kunt bekijken.

Hoe kun je de agenda en planner het beste gebruiken? Klik hier voor de Purple Monkey Agenda & Studeerplanner instructievideo.

De agenda is beschikbaar voor het schooljaar 2023-2024. Op 2 pagina’s staan naast elkaar alle 7 dagen van de week. Het bovenste gedeelte van de dag is een gewone schoolagenda. Eronder telkens een deel voor de planning. De zaterdag en zondag hebben net zoveel ruimte gekregen als de doordeweekse dagen. Ook dan moet er immers vaak huiswerk worden gemaakt. Daarnaast is een extra kolom voor notities. De schoolagenda heeft een breed formaat (27,3 cm breed bij 17,5 cm hoog). De agenda start in week 32 en loopt door tot week 31. In de agenda wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je hem het beste kan gebruiken. De agenda bevat voorts een jaaroverzicht, studeertips, lesroosters en toetsweekplanners. Als aanvulling op de planagenda zijn onderaan deze pagina extra toetsweekplanners en lesroosters te downloaden.

Bestellen

Losse exemplaren van de Agenda en Studeerplanner kunnen worden besteld in onze webshop (tot maximaal 10 exemplaren). Het isbn van de editie 2023-2024 is 9789081920384. Interesse vanuit een school of huiswerkinstituut? Vanaf 10 exemplaren bieden we een aantrekkelijke staffelkorting. Ook kun je als school de agenda personaliseren en voorzien van een eigen omslag of bijvoorbeeld schoolspecifieke pagina’s (mogelijk voor bestellingen tot 7 april 2023).

Informatie

Neem voor meer informatie over de prijzen, bestellingen van 10 of meer, kosteloos zichtexemplaar etc. contact met ons op via mail (info@purplemonkey.nl) of telefoon 030-2963959. Ook als je bijvoorbeeld je leerlingen in groep 7 en 8 alvast wil laten kennismaken met de agenda. Vaak hebben we in het voorjaar nog wat exemplaren over van het lopende schooljaar. We zenden je dan graag voor de hele klas exemplaren toe, tegen uitsluitend verzendkosten.

Extra toetsweekplanner en lesrooster

Heb je een (extra) weekplanner nodig voor bijvoorbeeld een toetsweek of examen of een (extra) lesrooster? Je kunt de planner hier downloaden.

Toetsweek of examenweekplanner

Lesrooster Agenda en Studeerplanner Purple Monkey

Markeringsstickers

Bij het gebruik van de agenda raden we markeringsstickers aan. Deze zijn o.a. te koop bij Action, Hema, Bol.com, Bruna, Ako, Flying Tiger en Sostrene Grene. De sticker wordt o.a. ‘sticky notes’, ‘bladwijzerstickers’, ‘post-it notes’ en ‘indextabs’ genoemd.

agenda in gebruik bij basisschool

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden