Vervolgdag Breinonderwijs voor mensen die hebben deelgenomen aan de tweedaagse training Breinonderwijs bij Purple Monkey.
Herhalen heeft zin!

Aan het einde van het Tweedaags Breinonderwijs, krijg je als deelnemer een aantal tips en tools om de geleerde vaardigheden in de praktijk te gaan toepassen: hoe kun je bijvoorbeeld de hogere leessnelheid vasthouden en zelfs verder opvoeren. Door de technieken zelf te herhalen en in de praktijk toe te passen, wordt de, tijdens de training behaalde, winst zeker gesteld. Om de deelnemers bij het behalen van een optimaal trainingsresultaat, ook op langere termijn, een zetje in de rug te geven, verzorgt Purple Monkey regelmatig een vervolgdag voor mensen die reeds hebben deelgenomen aan de tweedaagse training.

Het is aan te raden om een periode van 6 weken tot een half jaar aan te houden tussen de tweedaagse training en deze vervolgdag. Echter: ook wanneer de tweedaagse training al langere tijd (jaren) geleden is gevolgd, is het beslist zinvol de kennis op te frissen. De vervolgdag staat in het teken van het opfrissen en verdiepen van de kennis op het gebied van de hersenen, het geheugen, Geheugentechnieken, Mindmappen, Snellezen en Informatiemanagement. Er wordt geoefend met de technieken die je je eigen hebt gemaakt tijdens de tweedaagse training en met technieken die deze dag nieuw aan de orde komen. Zo komt bijvoorbeeld het verschil tussen bewust en onbewust leren aan de orde. Je leert hoe je bewust gebruik kunt maken van het onbewuste gedeelte van je brein.Verder zal een nieuwe geheugentechniek, het ‘kapstoksysteem’, worden behandeld, ga je oefenen met skimming en scanning en leer je over het Studentensyndroom en de Wet van Parkinson. Ook wordt gekeken naar het belang van mindset en optimisme.

DUUR EN LOCATIE

Deze eendaagse training vindt plaats in het Purple Monkey opleidingscentrum in Vleuten en duurt van 09.30 tot circa 17.00 uur.

Kosten van deelname aan een open training VERVOLGDAG BREINONDERWIJS

Vervolgdag Breinonderwijs € 295,- per persoon (vrijgesteld van btw en inclusief cursusmateriaal).

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Vervolgdag Tweedaags Breinonderwijs

di 28 jun Vervolgdag Tweedaags Breinonderwijs Inschrijven