Timemanagement
Veel praktische tips waarmee je direct aan de slag kan.

Het is fijn om bezig te zijn met de dingen die je zelf belangrijk vindt. Dat lukt lang niet altijd en de waan van de dag overheerst soms. In deze tweedaagse training Time Management leer je slim om te gaan met storingen belangrijke zaken te onderscheiden van details, overzicht te houden, efficiënter en effectiever met je tijd om te gaan en doelen te stellen. Je ontdekt je persoonlijke drijfveren en krijgt daardoor een beter beeld van wat echt belangrijk voor je is. De training geeft inzicht in de wijze waarop je brein werkt, inzicht in je eigen gedrag en de invloed van je gedrag op anderen. Je krijgt handvatten om productiever te worden, de werkdruk te verlagen en minder stress te ervaren.

Je krijgt meer vaardigheid in het plannen van taken en werkzaamheden en je leert de beschikbare tijd doelgericht en doelmatig te structureren. Met de eigen agenda als uitgangspunt leer je welke keuzes er gemaakt worden én welke gemaakt zouden moeten worden. En hoe maak je je keuzes zo efficiënt mogelijk zodat geplande en afgesproken resultaten daadwerkelijk gehaald en gedaan worden?

Als je nu je zaken goed onder controle hebt dan maakt deze training je nog efficiënter en als je eigenlijk geen tijd hebt om een training te volgen dan is dit helemaal de training voor jou!

De open training wordt verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey. John is ruim 20 jaar trainer op het gebied van het Breinonderwijs (o.a. creatief denken, time management, leer leren, leer studeren, geheugenoptimalisatie, mindmappen en snellezen).

duur en locatie

De training vindt als open training plaats in het Purple Monkey opleidingscentrum te Vleuten. Tussen dag 1 en dag 2 zit enkele weken om het geleerde in praktijk te kunnen brengen. De beide dagen starten om 09.30 uur en duren voort tot circa 17.00 uur.

Kosten van deelname aan een open training time management

Tweedaagse training Time Management € 995,- per persoon vrijgesteld van btw en inclusief cursusmateriaal/koffie/thee/lunch

Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Trainingsdata voor Tweedaagse training Time Management

di 6 sep Tweedaagse training Time Management (dag 2 op 27 sep) Inschrijven
di 22 nov Tweedaagse training Time Management (dag 2 op 13 dec) Inschrijven