Trainingen in een niet-publiek-toegankelijke trainingsruimte mogen weer plaatsvinden, met inachtneming van enkele maatregelen (zie 3e punt op website Rijksoverheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/onderwijs-en-kinderopvang/hogescholen-en-universiteiten-hoger-onderwijs). Ons opleidingscentrum is zo’n locatie waar het nu weer mag. Deelnemers komen op ‘afspraak’ en er is slechts 1 groep tegelijkertijd aanwezig. Ook hanteren we een afstand van 1,5 meter, tussen cursisten onderling, tussen trainer en cursisten en bij de catering.

Ons opleidingscentrum is aangepast om de afstand te kunnen waarborgen. Er is voldoende ruimte tussen de tafels, zodat de cursisten op ruime afstand van elkaar zitten. Er is een looprichting aangegeven richting onze koffie/thee-units. De lunch is in de trainingszaal of deelnemers kunnen het mee naar buiten nemen. Het cursusmateriaal wordt vooraf op de plekken neergelegd en niet met elkaar gedeeld. Er wordt goed geventileerd. We hanteren een maximale groepsgrootte van 8 personen (bij scholier/ouder-training is het maximum 10 personen omdat tussen kind en ouder geen afstand nodig is).

Voor toiletruimte en hal verzoeken wij deelnemers op ruime afstand te wachten, als zich daar al anderen bevinden. Er wordt extra schoongemaakt (deurklinken, toiletten, etc.)

Tijdens de training, als de deelnemer eenmaal zit, is er geen mondkapje nodig. Wel bij verplaatsingen in de hal etc.

Cursisten worden verzocht thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, hoest, koorts. Cursisten kunnen in dat geval kosteloos doorschuiven naar een andere trainingsdatum.

Er zijn desinfectiemiddelen en desgewenst handschoentjes aanwezig.
Vraag een offerte aan voor een in-company training
Aanvragen
Vraag een van onze brochures aan
Aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden