Zwanen

Op deze pagina geven we je een indruk van de meningen en referenties over Purple Monkey. Ook kun je onderaan verschillende artikelen lezen over de trainingen of interviews met onze trainers. Purple Monkey verzorgt jaarlijks een groot aantal trainingen, zowel open- als in-company. Met grote regelmaat verzorgen wij trainingen voor bijvoorbeeld de Ministeries van SZW, Buitenlandse Zaken, Defensie, OCW, VWS, Justitie en Veiligheid, Algemene Zaken, de gemeentes Den Haag, Almere, Haarlem, Amsterdam, Amersfoort, ‘s-Hertogenbosch, Zwolle, Rechtbanken Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, toonaangevende bedrijven als Woonstad Rotterdam, TVM, Ultimum, Scamander, Rabobank, DNB, Philips, Achmea, gezondheidszorginstellingen als het UMC, Tergooi, St. Jansdal, GGZ NHN en diverse scholengemeenschappen, hogescholen en universiteiten. Na afloop van iedere training evalueren wij met de deelnemers. Deze evaluaties tonen aan dat onze deelnemers zeer tevreden zijn. Het gemiddelde rapportcijfer is een 8,9! In het 19-jarige bestaan van Purple Monkey hebben we meer dan 51.000 deelnemers mogen begroeten. Wil je ook een reactie geven over onze trainingen? Dit kan op onze facebookpagina!

In de afgelopen jaren hebben wij Cedeo 3 maal verzocht om een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren onder onze deelnemers en opdrachtgevers.
Zij beoordeelden de trainingen, trainers, informatie en organisatie in alle onderzoeken met het hoogst haalbare ‘zeer tevreden’.

Referenties

Een kleine greep uit de reacties van deelnemers;

Klik hier voor een video van de Universiteit van Leiden over de training Leer Studeren, die Purple Monkey daar jaarlijks verzorgt.

Ik wil jullie even laten weten dat ik mede dankzij de cursus Breinwijs Spreken en Stemgebruik de baan van mijn dromen heb gevonden!
Edith

Ik wil jullie ontzettend bedanken. Ik heb ongeveer 6 jaar geleden de “leer leren in 1 dag” cursus bij jullie gevolgd en tot op de dag van vandaag gebruik ik jullie technieken zoals mindmappen en snel lezen nog ongeveer dagelijks ! Ik ben nog steeds erg dankbaar voor wat ik toen op een dag heb kunnen leren.
Lisanne Meulendijks

Hartelijk dank voor jullie training Leer Leren. Romi kan hierdoor snel een samenvatting in elkaar draaien met behulp van mindmapping. Ook is ze bewuster gaan plannen en organiseren. Ook het snellezen was een mooie techniek. De dag was super goed verzorgd. Aan het einde van de dag presenteerden de kinderen het geleerde aan de ouders, waardoor ze al presenterend de stof nog eens goed tot zich namen. Complimenten voor de strakke organisatie!
Ans en Romi

In de driedaagse training Breinwijs Tekenen leer je om te kijken wat er is en niet wat je denkt dat er is. Je leert kijken met grote precisie en onderscheidingsvermogen. Je kunt alle facetten, inzichten, onderliggende patronen in een juiste proportie ten opzichte van elkaar zien en zetten. Door dit alles ontstaat er meer vertrouwen in eigen kracht om beslissingen te nemen en problemen op te lossen.
M. van Gessel (Gemeente Nijmegen)

Zeer positief, ik ga weg met veel tools
F. Williams (gerechtssecretaris Rechtbank Amsterdam)

Prima training, de inhoud is zeer boeiend, de presentatie is uitstekend. Zonder meer de leukste en meest educatieve training die ik gevolgd heb.
Kees Jan de Vries (Vakgroepcoördinator Gemeente Almere)

Zeer goed!
Ruud Hopstaken (vice-voorzitter Raad van Bestuur AMC-UvA)

Interessant, boeiend, leerzaam en uitdagend
H. Andriessen (accountmanager Veld Koeltechniek)

Zorgvuldig opgebouwde training. Inhoud en verzorging goed.
Y. de Jager (remedial teacher/ intern begeleider Leidsche Rijn College)

Conditietraining voor de geest!
A. Dijkstra (hoofd management informatie CJIB)

Erg goed en vooral relevant
R. Nooteboom (docent geschiedenis CC De Noordgouw)

Nuttig, bruikbaar en erg goed
H. Pietersen (coördinator opleidingen GGZ NHN)

Na afloop van de tweedaagse training direct aan mijn VBMO examenklas het mindmappen overgebracht. Aanvankelijk enige aversie (kleurtjes?, lijnen?, tekeningen?) Met behulp van de mindmaps de politieke stromingen in Nederland in kaart gebracht. Miijn leerlingen scoorden daarmee op dit onderdeel 78%. Landelijk was dit 62%! Dit resultaat mag John Cliteur op zijn conto bijschrijven!
Wim Krijbolder (docent Pius X-College)

Hele goede performance van de trainer. Hierdoor komt het goed binnen en blijf je geconcentreerd
H. Prins (teamleider Koninklijke Marechaussee)

Goed, effectief. Levert veel op in verhouding tot geïnvesteerde tijd.
Y. Slagman (beleidsadviseur Gemeente Zwolle)

Zeer professioneel
L. Kuijpers (acceptatieadviseur Interpolis)

In de media

Regelmatig bezoeken journalisten onze trainingen of wordt één van onze trainers voor een krant of tijdschrift geinterviewd. Op deze pagina tref je enkele artikelen aan.

Recensie over boek Leer Leren door Onderwijsenzo, april 2019

De Zaak september 2015 tips slimmer werken.pdf
Blad Exclusief 1 september 2015.pdf
Tijdschrift EVA nummer 7 2015.pdf
Tijdschrift voor Remedial Teaching LBRT nr 3 2015 interview John Cliteur.pdf
V focus december 2014.pdf
Koorddanser oktober 2014.pdf
Paravisie augustus 2013.pdf
Management Team 26 februari 2010.pdf
Libelle nr. 34 augustus 2008.pdf
J M voor ouders november 2007.pdf
NRC 13 juli 2007.pdf